Meille VDL:ssä asiakkaasta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Erityisessä roolissa ovat jälkimarkkinapalvelumme ja huoltokorjaamomme, jotka sijaitsevat Vantaalla, Espoossa, Kotkassa ja Kuopiossa. Liiketoimintamme kasvaessa, haemme joukkoomme

LINJA-AUTOMEKAANIKKOJA vakituisiin työsuhteisiin.

Etsimme Vantaan toimipisteeseemme huolto- ja mekaanisten töiden osaajia huoltamaan ja korjaamaan asiakkaidemme linja-autoja, varmistamaan niiden parhaan käytettävyyden, turvallisuuden ja käyttötaloudellisuuden. Sähkötekniseen vianhakuun erikoistuminen luetaan hakijoille eduksi. Edellytämme vähintään teknisen englannin luetun ymmärtämistä, C-luokan ajokorttia ja aikaisempaa kokemusta mekaanikon työstä autoalalla. Arvostamme suoritettua autoalan mekaanikon ammatillista näyttötutkintoa sekä sähköautojen korjaukseen liittyvää koulutusta.

Tarjoamme vahvan päämiehemme teknisesti edistyksellisen tuotemaailman ja vahvan, osaamista tukevan ja kehittävän koulutusohjelman (sis. autoalan pätevöitymisohjelman ja maahantuonnin merkkikoulutukset) sekä nuorekkaan työyhteisön.

Jos olet vastuullinen, omatoiminen sekä nopeasti uutta oppiva ja haluat työskennellä uusimman linja-autotekniikan parissa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset:
Huoltopalvelupäällikkö Juha Kuikka, j.kuikka@vdlbuscoach.fi, puh. 040 592 9104.