Olemme jälleen vahvasti mukana nyt kolmannen kerran järjestettävässä Henkilökuljetus näyttelyssä Tampereen Messukeskuksessa 29-30.3. Osastolla A5 on esillä kattava läpileikkaus tuotevalikoimastamme.

VDL Bus & Coachin Futura perheestä esittelemme FDD2-141/510 kaksikerrosauton, joka on sisustettu erittäin korkeatasoisiin tilausajoihin pyörätuolimatkustajia unohtamatta. Tämän katseenvangitsijan matkustamon sisäkorkeus on poikkeuksellisen korkea, alakerrassa jopa 1,86m VDL:n uniikin välilattiaratkaisun ansiosta. Pikavuorokäyttöön esillä on 13,5 metrinen version FMD2-135/370 55+1 paikkaisena. Tuomme paikalle myös Suomen suosituimman 2-akselisen kaupunkibussin, Citea LLE-120/255:n 1+2+1 ovituksella. Autossa on poikkeuksellisen matkustajien viihtyvyyden takaava poikkeuksellisen värikäs design sisustus 35+4 istuimella ja liikennöitsijän tyytyväisyyden takaa kevytrakennetekniikan mahdollistama pieni polttoaineenkulutus.

Tampereella koetaan myös Sloviakialaisen Roseron ensiesiintyminen kahden auton voimin. Tilausajoihin sisustettu 26+1 paikkainen First FLHI Travel ihastuttaa avaralla ja valoisalla matkustamollaan, jonka mukavat kangas-/nahkaverhoillut istuimet kutsuvat istumaan. Kaupunki- ja palveluliikennettä palvelee edestä matalalattiainen 22+2+1 paikkainen First FCLEI, jonka tilava 2+2 istuinjärjestys erottaa sen perinteisistä palveluliikenteen pikkubusseista.