Hollantilainen liikennöitsijä Connexxion on tilannut VDL Bus & Coachilta peräti 100 Citea SLFA Electric sähkönivelbussia. Kyseessä on VDL:n historian suurin tilaus sähköbusseille ja sen myötä Connexxionilla ja sen emoyhtöllä Transdevilla on Euroopan suurin sähköbussifleet. Tilaukseen kuuluu myös 18 kaksikerroksista VDL Futura FDD2 autoa. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Hollannissa käytetään kaksikerrosautoja julkisessa liikenteessä. Kaikkia tilattuja autoja tullaan käyttämään Amstelland-Meerlandenin liikennöintisopimuksessa North Hollandin provinssissa, jossa matkustajamäärät ovat erittäin suuria.

”Tämä on ensimmäinen askel siirtymisessä täysin päästöttömään joukkoliikenteenseen Amstelland-Meerlandenissa. Luonnollisesti hyödynnämme kaiken kokoemuksen jonka olemme saaneet South-East Brabantin liikennöintisopimuksesta, johon VDL toimitti meille menestyksekkäästi 43 täyssähköistä Citea Electric nivelautoa. Siksi luotamme täysin tuotteeseen ja yhteistyöhön VDL:n kanssa”, kertoo Eric van Eijndhoven, joukkoliikennejohtaja Connexxionilla.

Lue koko uutinen VDL Bus & Coachin sivuilta.