VDL Bus & Coach Finland esittelee BUS 2017 -näyttelyosastollaan B33 Jyväskylän Paviljongissa 20.–21.6. kaksi VDL Futura -malliston linja-autoa sekä Rosero-minibussin.

Näyttelyssä on mukana Futura FDD2 -kaksikerrosbussi, jonka edustavuus ja moderni muotoilu luovat korkealuokkaista matkustusmukavuutta jopa 96 matkustajalle. Futura FMD2 sopii niin seutu- ja pikavuoroliikenteeseen kuin tilausajoihin.

Roseron First FLHI Travel, korkealuokkaisesti varusteltu 27-paikkainen turistiversio, edustaa näyttelyssä midibussien kategoriaa. Siinä isompikin tilausajoryhmä kulkee mukavasti avarassa ja valoisassa matkustamossa huippuluokan istuimilla. VDL Bus & Coach Finland on vastannut Roseron maahantuonnista ja jälkimarkkinoinnista tämän vuoden alusta alkaen.

VDL lanseeraa näyttelyssä täysin uudet palvelumallit nopeasti muuttuvaan tilaus- ja reittiliikennemaailmaan. Uusien autojen VDL PREMIUM & GO ja ROSERO EASY TRAVEL, sekä käytettyjen autojen VDL DRIVE & GO tuovat uudet työkalut saataville sitomatta pääomia liian pitkäksi aikaa.

Lisätietoja:
– Toimitusjohtaja Henrik Mikkola, puh. 0400 737 885
– Myyntipäällikkö Timo Vainio, puh. 0400 727 987
– Liiketoimintajohtaja Sami Ojamo, puh. 050 349 4040