Pohjolan Liikenne on tilannut kaksikymmentäkolme uutta VDL Citea LLE-127 -matalalattiabussia Espoon kaupunkiliikenteeseen. Nyt tehty tilaus on jatkoa vuonna 2016 tehdylle Citea-tilaukselle, jonka mukaisesti yritykselle toimitettiin kahdeksantoista Citea LLE-127 ja kaksikymmentäneljä Citea XLE-145 -linja-autoa.

VDL toimittaa uusimmat Citea LLE-127 -autot joulukuussa 2017. Niillä tullaan liikennöimään samoja Etelä-Espoon linjoja, kuin aiemmin tilatuilla Citea-autoilla.

Lisätietoja:
– toimitusjohtaja Henrik Mikkola, VDL Bus & Coach Finland, puh. 0400 737 885

Pohjolan Liikenne on yksi Suomen suurimmista linja-autoliikennöitsijöistä 550 auton kalustolla, jolla ajetaan kaupunki-, lähi- ja pikavuoroliikennettä pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Yrityksen liikevaihto on 95 miljoonaa euroa ja sen työllistää noin 1 000 henkeä. Vuosittain palvellaan noin 30 miljoonaa matkustajaa ja ajetaan 30 miljoonaa kilometriä. Pohjolan Liikenne on osa VR-Yhtymää.