Savonlinja Oy on tilannut VDL Bus & Coach Finlandilta Kuopion palveluliikenteeseen neljä VDL MidCity -linja-autoa. Kuopion uudet PALI-autot pohjautuvat Mercedes-Benz Sprinter -alustaan, jonka korimuunnoksen matalalattiaiseksi VDL on toteuttanut. Normaalin korimuunnoksen lisäksi autoissa on VDL:n uniikki akselivälijatko, jonka myötä akseliväli ja auton kokonaispituus kasvaa 70 cm. Tämä mahdollistaa kaksi pyörätuolipaikkaa auton matalalattiaosaan.  Syksyllä 2017 toimitettavat autot varustellaan korkeatasoisesti matkustusmukavuuden varmistamiseksi.

Lisätietoja:
– VDL Bus & Coach Finland, toimitusjohtaja Henrik Mikkola puh. 0400 737 885

Savonlinja on kotimainen perheyritys, joka työllistää noin 600 linja-autoalan ammattilaista. Yritys liikennöi yli 450 linja-autolla etupäässä Itä- ja Kaakkois-Suomessa, pääkaupunkiseudulla ja Turun ympäristössä. Vuosittain yhtiö kuljettaa noin 12 miljoonaa matkustajaa, yhteensä yli 25 miljoonaa kilometriä.