VDL Bus & Coachin tutkija Jan van Malsen kiertää syksyn aikana Suomessa tekemässä tutkimusta VDL:n autoilla ajavien kuljettajien työstä. Malsen on kuljettajien mukana yhden työvuoron ajan, jonka aikana hän kerää tietoa haastattelemalla ja seuraamalla kuljettajien työn paikallisia olosuhteita ja mahdollisia erikoisuuksia.

Malsenin vierailu Suomessa on osa Euroopan laajuista tutkimusta, jossa kerättyä tietoa hyödynnetään VDL:n tuotekehityksessä. Näin varmistetaan, että paikallisetkin vaatimukset huomioidaan tuotteiden suunnittelussa alusta alkaen.

VDL tutkii linja-autokuljettajien työtä
VDL:n tutkija Jan van Malsen (oikealla) seurasi yhden työvuoron ajan Leif Holmbergia, joka työkseen ajaa VDL Citea LLE:tä Åbergin Linjalla.

Lisätietoja:
– toimitusjohtaja Henrik Mikkola, VDL Bus & Coach Finland Oy,  puh. 0400 737 885