VDL Bus & Coach bv palkitsee vuosittain parhaimman VDL-jälkimarkkinointiorganisaation After Sales ‑palkinnolla. Tänä vuonna tämä kunnia on myönnetty Suomen organisaatiolle. Suomi oli jo viime vuonna kolmen parhaimmistossa, mutta tuolloin palkinto meni Belgiaan.

Raadin perustelut palkinnon myöntämiselle olivat seuraavat:

  • Tilastojen perusteella Suomen jälkimarkkinointi on hyvin järjestäytynyttä.
  • Yhteistyöverkoston kehittäminen.
  • Jälkimarkkinoinnin ja yhteistyöverkoston nopea nostaminen nykyiselle tasolle.
  • Hyvä tekninen tuki ja ongelma-analysointi.
  • Suomeen on saatu ensimmäinen VDL:n sähkölinja-auto ja sen hyvä tekninen osaaminen.
  • Varaosamyynnin erittäin hyvä kehittyminen.

VDL Bus & Coach Finlandissa ollaan ylpeitä saadusta tunnustuksesta. Pitkäjänteinen työ jälkimarkkinoinnin ja teknisen osaamisen parantamiseksi on ollut yksi tärkeimpiä tavoitteita toiminnan kehittämisessä Suomessa. Erityisesti paikallisliikenteen saralla VDL Bus & Coach Finland on pystynyt kasvattamaan markkinaosuuttaan ja ollut useana vuonna markkinajohtaja tällä sektorilla.

– Viimeisen viiden vuoden aikana olemme panostaneet erityisesti jälkimarkkinoinnin kehittämiseen. Näin olemme voineet vahvistaa asemaamme Suomen linja-automarkkinoilla, toteaa palkinnon vastaanottanut Jukka Anttonen. Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tämän tavoitteen saavuttamisesta. Vain tiiviillä yhteistyöllä on mahdollista kehittää toimintaamme vieläkin korkeammalle, hän jatkaa.

VDL After Sales Award 2016
Vasemmalta VDL Parts bv:n jälkimarkkinoinnin aluejohtaja Ron Goossens, VDL Bus & Coach Finlandin korjaamo- ja varaosapäällikkö Vesa Savela ja tekninen päällikkö Jukka Anttonen, sekä VDL Partsin toimitusjohtaja Peter Schellens.

Lisätietoja:
– tekninen päällikkö Jukka Anttonen, VDL Bus & Coach Finland Oy, puh. 050 502 3562
– korjaamo- ja varaosapäällikkö Vesa Savela, VDL Bus & Coach Finland Oy, puh. 0400 608 739