Viidessadas Suomeen uutena myyty VDL-linja-auto luovutettiin Ylöjärveläiselle Pirkanmaan Tilausliikenteelle 27. marraskuuta Vantaalla. Tämä etuosastaan matalalattiainen VDL Citea LLE -bussi aloittaa liikennöinnin Tampereen kaupunkiliikenteessä.

Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n toimitusjohtaja Pertti Johansson kävi VDL:n toimipisteessä Vantaalla vastaanottamassa yhtiön kesällä tilaamat kaksi VDL Citea LLE 120/255 -linja-autoa. Kyseinen malli on kustannustehokas kevytrakennebussi ja se on VDL Bus & Coach Finlandin kymmenen vuotisen historiansa aikana Suomeen yleisimmin toimittama kaupunkiliikenneauto.

Tilatut autot ovat varusteltu Tampereen kaupungin vaatimusten mukaisesti ja niissä on useita matkustusmukavuutta parantavia varusteita kuten sähkötoimiset liukuovet ja USB-latauspistokkeet. VDL toimittaa autot huoltosopimuksella, johon kuuluvista huolloista vastaa raskaaseen kalustoon erikoistunut kangasalalainen Mesi-Auto Oy. Mesi-auto on osa VDL:n sopimuskorjaamojen verkostoa.

VDL Bus & Coach Finlandin myyntipäällikkö Timo Vainio ja Pirkanmaan Tilausliikenteen toimitusjohtaja Pertti Johansson.

Lisätietoja:
– VDL Bus & Coach Finland Oy, myyntipäällikkö Timo Vainio, p. 0400 727 987
– Pirkanmaan Tilausliikenne Oy, toimitusjohtaja Pertti Johannson, p. 040 902 2800

Pirkanmaan Tilausliikenne Oy on palvelu- ja kaupunkiliikenteeseen, sekä tilausajoihin erikoistunut linja-autoalan yritys. Kalustoon kuuluvat hyvin varustellut bussit, pikkubussit, taksit sekä tila- ja invataksit. Kuljetuspalvelua on tilattavissa kaiken kokoisille ryhmille niin kotimaahan kuin ulkomaille suuntautuville matkoille.