Vainion Liikenteelle ja Linja-autoliikenne O. A. Aholle on luovutettu tilausten mukaiset uudet Futura FHD2 linja-autot VDL:n tehtaalla Valkenswaardissa, josta ne ovat matkanneet kohti Suomea.

Vainion Liikenteen kaksi uutta Futuraa ovat Suomen ensimmäiset kaksiakseliset 13,5 metriä pitkät FHD2 135-370 autot, joiden tavaratilat ovat yhtä suuret kuin 14,8 metrisessä teliautossa. Uusissa tulokkaissa on 52/55 +1+1 paikkaa ja ne täydentävät jo olemassa olevaa Vainion Liikenteen VDL-kalustoa.

VDL:n myyntipäällikkö Timo Vainio luovutti uudet Futurat Taito ja Matti Vainiolle.

Linja-autoliikenne O. A. Aholle nyt luovutettu 52/53+1+1 paikkainen Futura FHD2 129-370 juhlistaa Pohjanmaan pikavuoron Kokkola–Tampere–Helsinki 30-vuotista taivalta. Jo alusta asti vuorolla käytettävään kalustoon on panostettu, ja erityisesti juhlavuoden kunniaksi asiakkaille halutaan tarjota entistäkin laadukkaampaa kyytiä.

– Mukavuuksiltaan Futura on parasta luokkaa ja kollegoilta saamamme suositusten mukaan auto on kustannustehokas ja ominaisuuksiltaan kuljettajille mieluinen työkalu, toteaa Kirsi Aho. Hyvä huoltoverkosto sekä osaava ja asiakaslähtöinen myyntityö vaikuttivat myös merkittävästi hankintapäätökseen, hän jatkaa tyytyväisenä.

Esko Aho starttasi Linja-autoliikenne O. A. Ahon uuden Futuran kotimatkalle.

Lisätietoja:
– myyntipäällikkö Timo Vainio, puh. 0400 727 987