VDL Bus & Coach Finlandin osastolla BUS 2018 -näyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa 19.–20.6. kerrotaan erityisesti uudistuneesta ja entistäkin taloudellisemmasta Futurasta sekä sähköbussien vallankumouksesta.

Jyväskylän näyttelyssä esillä oleva Citea LLE-127 on Suomen ensimmäinen dieselmoottorin start/stop-järjestelmällä varustettu täysikokoisen linja-auto. Start/stop-järjestelmä laskee entisestään Citea LLE:n jo lähtökohtaisesti matalaa polttoaineenkulutusta. Kevytrakenteinen ja etuosastaan matalalattiainen Citea LLE on VDL:n Suomeen yleisimmin toimittama kaupunkiliikenneauto ja se on saatavana myös täyssähköisenä.

Futura FHD2 on tilausajojen ja pikavuoroliikenteen tähti. Korkeatasoinen sisustus, erittäin tilavat tavaratilojen ja taloudellinen moottori tekevät Futura FHD2:sta optimaalisen pitkille matkoille. Alhaisen omamassan ansiosta tavaratilaa on riittävästi monipaikkaisissakin versioissa ilman varustelun karsimista. Tarvittaessa auto voidaan varustaa taka-akselin yläpuolelle asennettavalla pyörätuolinostimella ja erikoisrakenteisella WC:llä, jolloin useampikin pyörätuolimatkustajia saattajineen pääsevät nauttimaan matkustamisesta.

Näyttelyssä on esillä myös Futura FDD2 -kaksikerrosbussi, joka ansaitusti on herättänyt suurta kiinnostusta. Futura FDD2:n upeaan ulkomuotoon yhdistyy sisätilojen poikkeuksellisen korkeatasoinen design ja toteutus. Auto voidaan sisustaa niin korkeakapasiteettiseksi pikavuoroautoksi kuin VIP-tason tilausajoautoksi taikka näiden yhdistelmäksi – jopa 96 matkustajalle.

Lisätietoja:
– Toimitusjohtaja Henrik Mikkola, puh. 0400 737 885
– Myyntipäällikkö Timo Vainio, puh. 0400 727 987
– Myyntipäällikkö Rami Silván, puh. 050 555 0699