VDL Bus & Coach Finland ja Pirkanmaan Ajoneuvohuolto ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien VDL:n valmistamien ajoneuvojen huolto-, korjaus- ja varaosapalveluja.

Pirkanmaan Ajoneuvohuolto Oy on lokakuun alusta alkaen osa VDL:n valtuutettua merkkihuoltoverkostoa ja vastaa noin kymmenen mekaanikon voimin Pirkanmaan talousalueella VDL-merkkisten ajoneuvojen huolloista, takuu- ja yleiskorjauksista, muutostöistä ja jälkiasennuksista, sekä VDL:n varaosamyynnistä. Yritys toimii Tampereella keskeisellä paikalla eteläisten ohikulkuteiden välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Lempääläntie 22.

– Vaikka yrityksemme on suhteellisen nuori, motivoituneella henkilökunnallamme on kuitenkin useiden vuosien vankka kokemus niin linja-autojen kuin raskaiden kuorma-autojenkin korjauksista ja huolloista, kertoo Pirkanmaan Ajoneuvohuollon toimitusjohtaja Matti Rautanen. Olemme erittäin tyytyväisiä saamastamme luottamuksesta ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä VDL:n kanssa.

– Asiakkaista huolehtiminen on tärkein tehtävämme. Koska näemme Pirkanmaan alueen erityisen potentiaalisena markkina-alueena, haluamme tarjota niin nykyisille kuin tulevillekin asiakkaillemme hyvää palvelua. Osaava ja luotettava yhteistyökumppani on tässä mielessä meille ensiarvoisen tärkeä, toteaa VDL Bus & Coach Finlandin jälkimarkkinointipäällikkö Vesa Savela uudesta sopimuksesta.

.

Toimitusjohtajat Henrik Mikkola ja Matti Rautanen sopivat VDL:n ja Pirkanmaan Ajoneuvohuollon välisestä yhteistyöstä.
Toimitusjohtajat Henrik Mikkola ja Matti Rautanen sopivat VDL:n ja Pirkanmaan Ajoneuvohuollon välisestä yhteistyöstä.

Lisätietoja:
– VDL Bus & Coach Finland Oy, jälkimarkkinointipäällikkö Vesa Savela, puh. 0400 608 739
– Pirkanmaan Ajoneuvohuolto Oy, toimitusjohtaja Matti Rautanen, puh. 046 920 6070

Pirkanmaan Ajoneuvohuolto on Tampereella vuodesta 2015 toiminut yritys, joka huoltaa ja korjaa kaiken kokoisia hyötyajoneuvoja sekä kuljetus- ja henkilöliikenteen kalustoa. Yritys työllistää 10 henkeä ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 535 000 euroa.