Meillä on haaste, jonka ratkaisemiseen tarvitsemme lisäresursseja.
Samalla kun olemme raivanneet tietämme linja-automarkkinoiden kärkeen ja sähköbussien markkinajohtajaksi Euroopassa, on linja-autojen huolenpitosopimuskantamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa kasvanut rajusti, eivätkä nykyresurssimme enää vastaa kasvanutta työkuormaa. Huolenpitosopimuksista on muodostunut merkittävä osa liiketoimintaamme, joka ansaitsee oman vetäjän. Siksi palkkaamme yhdessä Ruotsin ja Norjan sisaryhtiöidemme kanssa R&M Contract Managerin.

Et pääse aloittamaan työtäsi puhtaalta pöydältä, mutta sinua ei myöskään odota valmis kattaus – pääset tekemään siitä oman näköisesi.

Tulevassa työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, omien korjaamoidemme sekä valtuutettujen merkkikorjaamoiden kanssa niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassakin. Tekniset palvelumme eri maissa, sekä päämiehemme jälkimarkkinatoiminnot ovat tukenasi ja apunasi.

Tärkein osa työtäsi on sopimusten hallinnoiminen. Siihen sisältyy muiden muassa sopimusten hinnoittelua, kustannustoteuman analysointia sekä korjaamoiden ohjausta sopimusten alaisissa töissä yhdessä korjaamoiden esimiesten ja teknisten palveluiden kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee

  • hallita suomen, ruotsin ja englannin kielet sujuvasti, niin kirjallisesti kuin suullisesti.
  • tuntea yleiset teknisen kaluston kunnossapitoprosessit. Lisäetua saat autoalan korjaamokokemuksesta, erityisesti jos se on raskaan kaluston parista.
  • ymmärtää Excelin salat.
  • olla valmis matkustamaan kuukausittain Ruotsiin ja Norjaan, sekä toisinaan muualle Eurooppaan.
  • kasvaa tehtävän mukana – emme vaadi erityisen pitkää kokemusta.

Kuulet lisää tehtävästä soittamalla toimitusjohtaja Henrik Mikkolalle p. 0400 737 885.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.5., jotta pääset aloittamaan uudessa työssäsi lomien jälkeen. Liitä hakemukseesi CV sekä maininta palkkatoivomuksestasi ja lähetä se osoitteeseen n.oja@vdlbuscoach.fi.