Haemme sekä Vantaan että Espoon toimipisteisiimme huolto- ja mekaanisten töiden osaajia huoltamaan ja korjaamaan asiakkaidemme linja-autoja, varmistamaan niiden parhaan käytettävyyden, turvallisuuden ja käyttötaloudellisuuden.

Edellytämme vähintään teknisen englannin luetun ymmärtämistä, C-luokan ajokorttia ja aikaisempaa kokemusta mekaanikon työstä autoalalla. Sähkötekniseen vianhakuun erikoistuminen luetaan eduksi. Arvostamme suoritettua autoalan mekaanikon ammatillista näyttötutkintoa sekä sähköautojen korjaukseen liittyvää koulutusta.

Tarjoamme vahvan päämiehemme teknisesti edistyksellisen tuotemaailman ja vahvan, osaamista tukevan ja kehittävän koulutusohjelman (sis. autoalan pätevöitymisohjelman ja maahantuonnin merkkikoulutukset) sekä nuorekkaan työyhteisön.

Jos olet vastuullinen, omatoiminen, sekä nopeasti uutta oppiva ja haluat työskennellä uusimman linja-autotekniikan parissa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja ja hakemukset:
– huoltopalvelupäällikkö Juha Kuikka, j.kuikka@vdlbuscoach.fi, p. 040 592 9104.